Deelnemen

ZeldzaamLEKKER is op zoek naar jou!

ZeldzaamLEKKER vindt dat onze oer-Hollandse erfdieren verdienen om in het zonnetje gezet te worden. Op deze website is daar alle ruimte voor! En dan niet alleen de dieren, maar ook de functies die ze hebben en de mensen die voor ze zorgen. Heb jij ook van die prachtige erfdieren met inspirerende functies? Lees dan verder hoe je ook ZeldzaamLEKKER mee kan doen!

 

Voorwaarden

Bij ZeldzaamLEKKER zijn we trots op de dieren, hun dingen en 'hun' mensen én houden we van duidelijkheid. Om te garanderen dat de dieren, dingen en mensen op deze website ook echt zijn waar ze voor staan, zijn er voorwaarden waar ze aan moeten voldoen. De voorwaarden zijn gebaseerd op vier thema's: raszuiverheid, echtheid, herkomst en herkenbaarheid.

 

1. Raszuiverheid

De mensen moeten hun dieren bij een rasvereniging van een Nederlands zeldzaam ras hebben geregistreerd. Ook de producten moeten afkomstig zijn van een zeldzaam ras met Nederlandse oorsprong.

 

2. Echtheid

Het verhaal achter het product is de kern van de waarde van het product. De verhalen op deze website moeten daarom zijn gebaseerd op de werkelijkheid en overeenkomstig zijn met andere promotiematerialen.

 

3. Herkomst

Om het verhaal en de raszuiverheid kracht bij te zetten, moet duidelijk zijn waar de producten en de dieren vandaan komen en te vinden zijn. Op de website zijn daarom alle dieren, mensen en producten terug te vinden op de kaart.

 

4. Herkenbaarheid

Ook uniforme herkenbaarheid zorgt voor meer duidelijkheid. Daarom is het belangrijk dat de gebruikers van de producten het als zodanig herkent én de weg naar de website vindt. Daarom worden op promotiematerialen en bij voorkeur óók op de producten het ZeldzaamLEKKER logo en de website weergegeven.

 

Wordt ZeldzaamLEKKER!

Nog steeds enthousiast? Neem dan contact op en wees welkom in onze ZeldzaamLEKKERe wereld!