Slagerij Van Broekhuizen

De filosofie van John van Broekhuizen zal veel mensen doen watertanden. Zijn slagerij richt zich al bijna 25 jaar op het maken van streekproducten met een Italiaans tintje, aangepast aan de Nederlandse consument. Dat Italiaanse tintje wordt zeer serieus genomen. Hij gaat twee keer per jaar naar Italië, de bakermat van de smaak, om daar ingrediënten in te slaan en receptenkennis op te doen. Zo blijft het 'fingerspitzengefühl' scherp en blijft deze gedreven slager op de top van zijn kunnen.

 

Het beste voor het beste

Dat hij tot de top van Nederland behoort, blijkt ook uit zijn klandizie die bestaat uit bijvoorbeeld 3-sterren restaurant De Librije, delicatessezaak Heerlijk Eten te Vlieland, House of Caviar&Fine Food en diverse BN-ers. 

 

Oer-Hollandse kwaliteit

John werkt het liefst met authentieke rassen, die vaak een fijn bedraad zijn en fijn botwerk hebben, wat voor een volle, fijnere smaak zorgt. Zo ook het Drents heideschaap, dat door de Herders van Balloo ook nog eens op arme maar zeer diverse heidegronden wordt gehouden, waardoor ze langzaam groeien en door de kruidige heideplanten een bijna wildachtige smaak krijgt.

 

Wilt u ook uw oer-Hollandse erfdieren laten slachten en verwerken tot prachtige smaakvolle producten? Neem dan contact op met John!

 

Openingstijden

Contact jbavanbroekhuizen@hetnet.nl 

Website www.slagerijvanbroekhuizen.nl