Veld&Beek vlees

Eeuwenoude kwaliteit

Niet alleen de melk, maar ook het vlees van de Blaarkop heeft bijzondere eigenschappen. Eeuwenlang zochten slagers uit Amsterdam naar blaarkoppenvlees, vanwege het fijne beendergestel en de fijne bedrading van het vlees. Een fijn beendergestel zorgt er namelijk voor dat er meer vlees aan één koe zit, en een fijne bedrading zorgt voor een hoge kwaliteit van het vlees. De Blaarkop zorgt dus voor kwantiteit én kwaliteit!

 

Vlees zo uit de natuur!

Veld&Beek blaarkoppenvlees is ook nog eens extra bijzonder, omdat de koeien direct uit het natuurgebied naar de slager gaan: ze worden dus niet in een stal afgemest, maar genieten van begin tot eind van een heerlijk leven in de natuur. Blaarkoppen hebben maar een dunne vetbedekking nodig, dus de kwaliteit van het vlees is als ze uit het natuurgebied komen optimaal en samen de aparte smaak maakt het een bijzonder product. 

 

Gemak dient de mens

Er zijn 10 soorten vlees te verkrijgen in de koelwagens, van hamburgers tot kogelbiefstuk en van gehakt tot riblappen. Wat ook handig is, één pakje vlees is 200 gram of per twee verpakt: precies genoeg voor twee personen. Zo kun je precies meenemen wat je nodig hebt!