Camping De Paardewei

Activiteit en rust op één plek

Camping De Paardewei is een fantastische manier om de trekpaarden te leren kennen, op een bijzonder mooie plek. Omgeven door dieren en bedrijvigheid kun je hier meegaan in het ritme van de boerderij, maar ook tot rust komen door de grote vriendelijke reuzen die staan te soezen in de zon.

 

Proeven en meemaken

Op de camping is van alles te beleven. Proef de bijzondere zoete smaak van de melk, geniet van een verkoelend ijsje of neem een borrel in de ochtend. Wil je zelf de handen uit de mouwen steken? Hulp is altijd welkom! Ook worden ieder seizoen weer nieuwe activiteiten georganiseerd, die je meenemen in de wereld van de trekpaarden. En natuurlijk kun je er paardrijden! 

 

Prachtige omgeving

Zeeland is een prachtige streek. Vlakbij is natuurlijk de zee, en natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Het Zwin, een natuurgebied in de buurt. Ook cultuur is er in overvloed met dorpen en steden als Sluis, Groede, en het Belgische Knokke en Brugge. Ook niet verkeerd om een dagje te shoppen! Zoek je het dichter bij huis? Geniet dan van de uitgestrekte polders te paard of te fiets.