Bonte Geiten kaas

Bert zijn specialiteit is kaas maken, harde en zachte geitenkaas en daarnaast geitenkwark. De kaas wordt van gepasteuriseerde melk gemaakt. Hij zet zijn kaas af in 25 restaurants in de buurt af Winterswijk en Aalten, zoals de Gulle Waard. Daarnaast verkopen ze de kaas  in hun eigen winkeltje. Het assortiment bestaat naast harde en zachte kaas uit geitenvlees (als noodzakelijk bijproduct van bokjes en geiten die niet meer geschikt zijn om te melken). Verder zijn er streekproducten in de winkel zoals honing uit de buurt, mosterd en zelfgemaakte jam. De winkel is  7 dagen per week open (niet op zondagochtend).

Recreatie en educatie

De camping telt 35 staanplaatsen. De gasten komen voor ongeveer de helft uit Nederland en voor de andere helft Duitsland. Aan de door Duitse gasten meegebrachte bordjes ‘Natur Schutz Gebiet’ en de tekst ‘Swalben sind hier wilkommen’, is te zien dat natuurbehoud  heel belangrijk is op de Brömmels. Dat is te merken want het wemelt er van de zwaluwen. Recreatie verweven met educatie is een belangrijk onderdeel van het bedrijf. Naast de kampeerplaatsen op het bedrijf, staat naast de boerderij een knus chaletje.

Bezoekers zijn welkom om een kijkje achter de schermen te nemen en zien hoe het bedrijf werkt. En Bert en Ellen vertellen het verhaal achter de producten en wat de dieren te eten krijgen. Het is een levendige boel op het erf. Er lopen stagiaires rond en ook vrijwilligers helpen een handje mee. Het is een klein bedrijf maar er is wel van alles te doen.