Blaarkopvlees van Meyenhorst

Bij Veehouderij Meyenhorst in Maarsbergen kun je terecht voor heerlijke kaas en vleesproducten, zonder onnodige toevoegingen en mét een bijzonder verhaal!

 

Blaarkopvlees 

De Blaarkoppen van Veehouderij Meyenhorst grazen hun kostje bij elkaar rond de boerderij en in natuurgebieden. Na 3,5 jaar worden ze geslacht in Veenendaal, nu zijn dat ongeveer vier koeien per jaar. Het vlees wordt bij de slachterij verpakt en komt diepgevroren weer terug in de boerderijwinkel. Hier kun je iedere zaterdag producten naar jouw smaak kopen: van hamburgers, gehakt en saucijzen tot tong, wang en de staart. Het vlees van de Blaarkop staat bekend als fijn vlees van hoge kwaliteit. Het vlees is gemarmerd, wat betekent dat er wit vet door het vlees zit, dit zorgt voor veel smaak! Veehouderij Meyenhorst verkoopt ook Blaarkopkaas van Ben Barkema uit Lelystad, er is keuze uit jong, (jong) belegen en oud.

 

Zwartbles lamsvlees

Om de hoek van de boerderijwinkel staan een aantal Zwartblessen heerlijk te grazen in de wei. Het vlees van dit Oudnederlands ras is ook te koop in de winkel. Naast producten als lamsbout en lamsnek is er ook orgaanvlees verkrijgbaar. Sjaak en Ryka denken graag mee over de bereiding! 

 

Voor contactgegevens en openingstijden, kijk hier!